Манифестација „Дани едукативности младих предузетника и иноватора“ до сада је одржана у више десетина градова наше земље. Манифестација је такмичарског карактера и намењена је ученицима осмог разреда основне и првог разреда гимназије и средњих стручних школа.
Савез проналазача Србије и општина Инђија, уз подршку Покрајинског секретара за високо образовање, организовали су 27. „Такмичарске дане младих предузетника и иноватора“ за ученике општина: Инђија, Ириг, Пећинци, Рума и Стара Пазова у периоду од 05. – 07.11.2019. године.
Првог дана такмичења, пријављене екипе су у најкраћим цртама информисане о областима у оквиру којих могу креирати пословне идеје и о структури бизнис плана који требају урадити.
Пословне идеје представљене су 07.11.2019. године.
У конкуренцији двадесетак пословних идеја наша екипа у саставу: Бабић Огњен, Зубовић Немања, Губечка Ања и Катарина, Момић Адријана и Николић Немања (одељење l-4) предвођена предметном наставницом – ментором Баљак Татјаном, својим пројектом (зелена економија-производња хумуса) и презентацијом освојили су прво место.